Lid worden

Indien je besluit om je aan te sluiten bij onze kerkelijke gemeente, kun jij je aanmelden als lid van onze gemeente.

Waarom lid worden?
De Christelijke Gereformeerde kerk Enschede-West is een veelkleurige gemeente waarvan de leden, ondanks verschillende achtergronden en geloofsbeleving, een grote verbondenheid voelen met elkaar. Ondanks de verscheidenheid is de saamhorigheid groot. De gemeente drijft van oudsher op het werk van vrijwilligers; een groot deel van de leden is betrokken bij taken en activiteiten.

Wellicht voel ook jij, je tot onze gemeente aangetrokken?
Door lid te worden van onze gemeente geef jij aan dat jij met de mensen van de kerk het geloof wil delen. De leden van de kerk ontmoeten elkaar iedere zondag, maar ook doordeweeks bij allerlei activiteiten. Natuurlijk ben jij niet verplicht om aan alles mee te doen, jij mag jouw betrokkenheid op eigen wijze invulling geven.

Wat kost het om lid te worden?
Als lid bent je vrij om te bepalen hoeveel jij wilt en kunt bijdragen. Zowel letterlijk als figuurlijk, want men kan natuurlijk behalve in geld ook in (vrijwillige) tijd bijdragen.

Interesse?
Ben jij geïnteresseerd in een lidmaatschap van onze kerk of wil jij daar meer informatie over? Neem dan contact op met onze scriba.