Activiteiten Commissie

De Activiteiten Commissie bestaat uit een groep enthousiaste gemeenteleden uit onze eigen kerk. Wij organiseren graag activiteiten die de gemeente opbouw ondersteunen. Op deze manier proberen wij de onderlinge contacten tussen gemeenteleden te versterken.

We organiseren elk jaar op 1e Paasdag het Paasontbijt en diverse andere gezellige activiteiten. De opbrengsten gaan naar (inter)kerkelijke goede doelen.

Naast de jaarlijks terugkerende evenementen proberen we elk jaar bijzondere activiteiten te bedenken. Voorbeelden van in het verleden door ons georganiseerde activiteiten: high tea, wandeltocht, nieuwjaarsreceptie, workshopavond, proeverij, doopjurken tentoonstelling, ….

Heb jijzelf misschien ideeën, schiet ons even aan voor of na de dienst, neem contact met ons op per mail of via het contactformulier.

De commissie komt een paar keer per jaar bij elkaar en bestaat momenteel uit: Liesbeth, Marjan, Vera, Anette, Ellen, Ria, Georg, Corrian en Wendy.