Vrouwenvereniging Tabitha

We hebben een fijne en actieve vereniging met 20 leden, uit zowel de Renata- als de Maranathakerk. Wij komen om de twee weken bij elkaar. De ene keer in het kerkgebouw van Oost en de andere keer in die van West.

Meestal halen we de onderwerpen uit ons landelijk Contactblad, ook hebben we weleens een vrij onderwerp. Daarnaast hebben we onze Kerst- en Paasvieringen met een declamatorium.  Als afsluiting van het seizoen gaan we meestal een dagje uit.

Voor onze oudere gemeenteleden organiseren wij jaarlijks een Kerstviering en een dagtocht, waar erg van genoten wordt.

Er zijn in ons midden enkele dames die creatief en handig zijn. Door hun zelfgemaakte producten te (ver)kopen, kunnen we als vereniging Harry en Joke Lukens steunen met hun werk in Zuid Afrika.

Samen met vrouwenvereniging Martha doen we veel bezoekjes in de beide gemeenten, zowel in het ziekenhuis, als thuis. Ook proberen we altijd aanwezig te zijn bij begrafenissen.