Wanneer vinden de diensten plaats?

Onze erediensten vinden plaats op zondag om 09.30 en 16.00.

Voor een actueel overzicht van onze diensten en andere activiteiten kun je de agenda raadplegen.

Hoe ziet een kerkdienst er uit?

We komen samen om God te danken en te eren, om naar Zijn Woord te luisteren en onze gaven te geven.
We zingen psalmen, gezangen en opwekkingsliederen, waarin we vanuit verschillende invalshoeken het wonder van Gods genade bezingen. De liederen worden gezongen onder begeleiding van verschillende muziekinstrumenten.
Tijdens de diensten zijn de schriftlezingen uit de Nieuwe Bijbelvertaling.

Is er ook iets voor de kinderen?

Voor de kinderen van 0 – 12 jaar zijn er tijdens de morgendienst aangepaste programma’s:

Er is oppas voor de kinderen tot 4 jaar. Je kunt je kind(eren) voor de dienst brengen in één van de zalen achter de kerk.

Voor de kinderen van 4 – 7 jaar is er kindernevendienst.

Voor kinderen van 8 – 12 jaar vindt eens per twee weken Bijbelklas plaats.

Wil je doorpraten?

We hopen dat deze informatie jou een beeld geef van hoe het er in onze kerkdiensten aan toe gaat. Natuurlijk kun je nog steeds vragen hebben. Wil je hierover contact? Je kunt altijd gemeenteleden aanspreken of contact met ons opnemen.

Contactgegevens kerk en route

Maranathakerk
2e Emmastraat 60
7545 MP Enschede

Aanmelden kerkdienst

Wil je een dienst in onze kerk bijwonen, maar ben je geen lid? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in.

Een samenvatting van ons gebruiksplan voor de eredienst vind je hieronder.